Heb je vragen over onze producten of over algemene zaken hier op de website? Neem gerust contact met ons op.  Zie ook de veelgestelde vragen en klantenservice voor specifieke vragen over uw bestelling, ons beleid, retour, levering en dergelijke.

  Gedaan met kapotte bh’s in de wasmachine! Was jouw bh veilig met de Betty Ball

  Gedaan met kapotte bh’s in de wasmachine! Was jouw bh veilig met de Betty Ball
  19 april 2019 Ondergoedzo redactie
  In BH's

  Iedere vrouw heeft het wel eens meegemaakt: een mooi lingeriesetje kopen, wassen en uiteindelijk komt de bh geruïneerd uit de wasmachine. De beugel is er door of de vorm is verloren gegaan. De cups zijn gekreukt en gedeukt. Zonde! Met de Betty Ball was je je bh veilig en weet je zeker dat je bh er zonder kleerscheuren vanaf komt.

  Wat is de Betty Ball?

  De Betty Ball is een bal waarin je de bh stopt tijdens het wassen. Door de vorm van de bal raken de cups niet meer beschadigd. Vooral bij voorgevormde bh’s is dit een voordeel, omdat deze bij een normale wasbeurt vaak ingedeukt en gekreukt raken.

  Door te wassen met de Betty Ball gaat de beugel niet meer uit de bh. Je kunt een bh ook in de bal stoppen als je op reis gaat en lingerie in een koffer moet stoppen. Deze bal is geschikt voor voorgevormde,- en niet-voorgevormde bh’s tot en met cup D. Er is ook een variant beschikbaar voor de maten D tot en met F.

  Hoe werkt de Betty Ball?

  Je gebruikt de Betty Ball in acht stappen. Dit zijn ze:

  1. Open de Betty Ball met één hand. Druk met je duim op het slot, terwijl je tegelijkertijd met de wijsvinger van de andere hand de rand naar je toe trekt. Met de duim rechts duw je een beetje;
  2. Open de Betty Ball;
  3. Draai de binnenbal naar je toe;
  4. Draai de binnenbal van je af. De bal moet uitkomen op de buitenband;
  5. Leg de bh met de buitenkant naar beneden in de bal;
  6. Leg de binnenbal weer terug in de oorspronkelijke positie. Stop de bandjes van het zijstuk in de opening van de binnenbal;
  7. Vouw de rechterkant van de bh om de binnenbal. Zorg ervoor dat het mooi past. Stop daarna de bandjes in het zijstuk van de bh in de opening van de binnenbal;
  8. Sluit de Betty Ball en controleer of er niets uit de bal steekt.

  Plaatsen, sluiten en wassen

  Heb je alle stappen uitgevoerd? Dan heb je ervaren hoe gemakkelijk je de Betty Ball kunt gebruiken. Je moet het een paar keer oefenen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, heb je de beste bescherming voor je bh.

  Je hoeft alleen de bh te plaatsen, de bal weer te sluiten en te wassen. Dankzij de Betty Ball wordt de levensduur van jouw lingerie sterk verlengd. Nooit meer deuken of kreukels in de cups!

  Het resultaat

  Het fijne van de Betty Ball is dat deze geschikt is voor alle soorten bh’s. Je hoeft niet een voor een te wassen: deze bal kan twee bh’s tegelijkertijd wassen. Het ondergoed is erg gemakkelijk in de bal te stoppen.

  De Betty Ball is gemaakt van stevig materiaal. Daardoor gaat deze jarenlang mee. De bal geeft het beste resultaat als je deze gebruikt in een volle wasmachine. Je hoeft er niet voor te vrezen dat de bal zich alsnog opent tijdens het wassen: het heeft een unieke en beschermde sluiting.

  Stop met het weggooien van bh’s nadat ze uit de wasmachine komen en koop de Betty Ball. Het is maar een kleine investering, maar het loont. Nu tijdelijk meer dan €5 korting!

   

  Koop de Betty Ball nu!

  Deze producten mogen niet ontbreken

  Je hebt nog geen producten bekeken

  Comments (0)

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  De waardering van www.ondergoedzo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 55 reviews.