Heb je vragen over onze producten of over algemene zaken hier op de website? Neem gerust contact met ons op.  Zie ook de veelgestelde vragen en klantenservice voor specifieke vragen over uw bestelling, ons beleid, retour, levering en dergelijke.

  Retourneren

  Retour & bedenktijd

  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
  Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ondergoedzo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  Vergeet niet om bij uw retour altijd eerst te mailen met uw ordernummer en reden van retour. Bij bevestiging sturen wij u instructies terug waar het product heen moet. Als u een pakketje stuurt graag dan ook een briefje erbij doen met uw ordernummer en reden van retour.
  Verstuur nooit uw pakketje zonder toezegging van ons. Soms moet het pakketje namelijk ook direct terug naar de leverancier. Standaard is het retouradres:

  Ondergoedzo
  Rijksweg 26
  6921AG Duiven (Nederland)

  De waardering van www.ondergoedzo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 55 reviews.