Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Hoge klanttevredenheid
Topkwaliteit voor een lage prijs!

Klantenservice

Welkom op de klantenservice-pagina van Ondergoedzo. Op deze pagina zullen we er alles aan doen om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wellicht kan je een antwoord vinden op je vraag door de Veelgestelde vragen te raadplegen. Wees gerust, als je vraag er niet tussen staat kan je nog altijd contact met ons opnemen.

Contact

Heb je vragen over ons assortiment, je bestelling of iets anders? Je kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten tevreden zijn en daarom zullen wij jou altijd ondersteunen. Je kunt ons bereiken op de pagina Contact.

Bestelproces

Met het bestelproces leggen we je uit hoe je gemakkelijk een bestelling kunt plaatsen op onze website. Tips & uitleg over hoe je een product kunt opzoeken, hoe je wenslijstje werkt, en hoe je een bestelling kunt afronden. Klik hier om naar het bestelproces te gaan.

Garantie en retourneren

Ons doel is om producten te leveren van hoge kwaliteit. Is er iets mis met je product? Of wil je het retourneren? Lees hier meer over Garantie en hier meer over Retourneren. Lees ook even de algemene voorwaarden.

Regeltjes

Ook al houden wij niet van regeltjes, toch hebben we er een paar gemaakt om alles voor jou transparant te maken: – Algemene voorwaardenCookies en privacy