Vrouwen met een grote cupmaat hebben vaak het probleem dat ze geen geschikte bh kunnen vinden. Er is te weinig goed aanbod of ze weten niet goed waar ze op moeten letten. Ondergoedzo heeft een paar tips om een goede bh te vinden en doet ook een paar aanbevelingen voor de vijf beste bh’s voor vrouwen met grote maten.

Hoe vind je een goede bh als je een grote maat hebt?

Ken je dat? Een bh die zichtbaar aftekent aan de buitenkant? Of het gevoel dat het allemaal gewoon niet zo goed past? Dan heb je waarschijnlijk een bh die te klein is. Bij sommige vrouwen is dit de realiteit met de meeste bh’s. Hoe vind je nu een goede bh als je een grote maat hebt?

Let op de schouderbandjes

Het is vooral belangrijk om op de schouderbandjes te letten. Smalle schouderbandjes drukken namelijk in de huid. Ze kleden bovendien minder flatteus af. Je kunt beter kiezen voor iets bredere schouderbanden, zodat je een mooi egaal resultaat bereikt.

Hier geldt: hoe groter de cupmaat, hoe breder de schouderbandjes. Zo zie je er altijd elegant uit.

Een stevige stof kiezen

Vrouwen met een grote maat kunnen het best kiezen voor een bh van stevige stof. Cups die van een stevige stof zijn gemaakt bieden de borsten namelijk extra steun. Bovendien wil je ook wat extra comfort. Het rugpand zou uit een iets sterkere stof moeten bestaan. Op die manier blijven de borsten goed op hun plaats.

Een hoge, volle cup.

Een goede bh bedekt de borsten helemaal. Vaak kom je uit bij een bh met een hoge, volle cup. Daarmee heb je alles gecoverd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fullcup bh, die voor optimale lift en steun zorgt.

Je kunt het best kiezen voor een bh met een horizontale naad, die de borsten een beetje naar voren duwt. Dat is goed voor een vrouwelijke look. Eventueel kun je ook kiezen voor een bh met een broderie in de bovencup, zodat het geheel wat luchtig wordt.

De vijf beste bh’s

Nu je weet waar je op kunt letten bij het uitzoeken van een bh, kun je onze categorie ‘BH’s’ bekijken. In deze categorie vind je ook sport bh’s. Kom je er niet uit? Wij hebben alvast de vijf beste bh’s op een rijtje gezet.

Sassa bh zonder beugel 1

Beugels worden tegenwoordig vaak als niet meer modieus en soms zelfs onhandig ervaren. Deze bh van Sassa heeft geen beugel en past precies bij de wensen van de moderne vrouw.

Zoals in de tips omschreven, heeft deze bh brede bandjes. Daardoor heb je geen vervelend gevoel op de schouders en zit je kleding mooi egaal over de bh heen. Het heeft de perfecte draageigenschappen.

[/spb_text_block] [spb_products asset_type=”selected-products” products=”17719″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Sassa BH zonder beugel 2

Nog een optie van Sassa, wederom met brede bandjes. Ook deze bh heeft geen beugel, waardoor je geen kans hebt dat de beugel door de stof komt. Door de perfecte, stevige vorm is deze niet alleen mooi om te zien, maar heeft deze ook goede draageigenschappen.

De bh komt in twee kleuren: wit en in huidskleur. Dit ondergoed is gemaakt van 85 procent polyester en 15 procent elastane.

[/spb_text_block] [spb_products asset_type=”selected-products” products=”17717″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Elomi Bijou BH

Deze bh van Elomi Bijou is voorgevormd en heeft een plunge-effect. Het is een gladde bh, die is afgewerkt met roze strikjes en roze stiksels die doorlopen naar de achterkant. Doordat de cups naadloos voorgevormd zijn, zorgen ze voor een goede ondersteuning en een elegant decolleté.

 

[/spb_text_block] [spb_products asset_type=”selected-products” products=”17395″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Elomi Caitlyn

Wel weer kiezen voor een beugel bh? Kijk dan eens naar de Elomi Caitlyn. Dit is een sierlijke bh met een vrouwelijk bloemenpatroon. Het fijne van deze bh is dat het aan de achterkant extra verstevigd is. Daarnaast heeft het een 3-delige cup, zodat het extra stevigheid biedt. Niet alleen de onderkant van de borst wordt ondersteund, maar ook de zijkant.

Je kunt deze bh alleen verkrijgen in de kleur zwart.

[/spb_text_block] [spb_products asset_type=”selected-products” products=”17393″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Lisca Unique

Deze voorgevormde bh van Lisca heeft een passende naam: Unique. Het is niet alleen een bh die goed past, maar ook eentje die er goed uitziet. Het is verkrijgbaar in de smaakvolle kleuren zwart en wit. De bandjes zijn niet te dun en niet te dik, waardoor het passend is voor dames met een iets grotere maat, maar niet de grootste maat.

Het materiaal is voor 87 procent polyamide en 13 procent elastane.

[/spb_text_block] [spb_products asset_type=”selected-products” products=”17492″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Zo, dat was onze top 5 beste bh’s voor vrouwen met grote cupmaten. Heb je een andere BH die je wilt aanraden? Geef dan zeker hieronder een reactie en mogelijk nemen we de bh in onze lijst op.

[/spb_text_block] [spb_products title=”Deze producten mogen niet ontbreken” asset_type=”recently-viewed” display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]