Veel vrouwen herkennen het: ze hebben een kast vol bh’s die niet lekker zitten. De bandjes knellen, vouwen dubbel of het ziet er niet zo mooi uit als je zou willen. Een strapless bh is hier de oplossing voor. Een strapless bh is een bh zonder bandjes. De Wonderbra is hier een voorbeeld van..

Wat is de Wonderbra?

De Wonderbra is een strapless bh. Je hebt dus geen last van vervelende bandjes die te strak zitten, zich dubbelvouwen of je look verpesten. De bh heeft siliconen randen en er zit een extra brede band onder de buste om extra steun te bieden.

Dames met cups B tot en met I kunnen de Wonderbra Strapless gebruiken. Het materiaal bestaat voor 59 procent uit polyester, 33 procent uit nylon en 8 procent uit elastan.

Meer steun dankzij de Wonderbra

Aan de binnenkant van de bh zitten de zogenaamde ‘handjes’. Deze handjes geven extra steun aan de onderkant en aan de voorkant. Dit vergroot ook het draagcomfort. Daarnaast heeft de Wonderbra een mooi ontwerp. Je vindt deze bh in de kleuren zwart en huidskleur.

Met deze bh hoef je je geen zorgen te maken voor bewegingen. Je kunt gewoon uitgaan en wild bewegen. De band op de rug is namelijk van dik materiaal gemaakt, waardoor je voldoende steun krijgt.

Een comfortabele bh

Wonderbra staat bekend om hoe comfortabel de bh’s van het merk zitten. Strapless bh’s zitten vaak comfortabeler dan gewone bh’s. Dit ondergoed is er voor (bijna) iedereen, ook voor dames met een grotere maat. Uiteindelijk is het doel dat het voelt alsof je geen bh draagt.

Om dat doel te bereiken, is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Drie van de vier vrouwen dragen de verkeerde maat. Het is een goed idee om eens per jaar een meting te laten doen, omdat je lichaam regelmatig verandert.

Al bijna 30 jaar een begrip

De Wonderbra is al bijna 30 jaar een begrip. In 1992 brak de diep uitgesneden push-up bh van Wonderbra door. Louise Poirier ontwikkelde deze oorspronkelijk al in 1961. Het werd een onverwacht succes. Er kwam een opmerkelijke reclameposter met Eva Herzigová, waardoor het merk internationaal bekend werd.

Inmiddels zijn er veel merken die zich wagen aan push-up en beugel bh’s. Toch blijft Wonderbra de enige echte uitvinder en misschien ook wel de beste in deze soort. Check snel de Wonderbra en krijg als extra een mooie korting!